Wednesday, September 24, 2014

Kolej Perkembangan Awal Kanak Kanak

Assalamualaikum ^^






Mulakan hari dengan senyuman semua ya. Petang petang camni goreng pisang dengan air teh o panas sedap nih. Ayoyoyoyo lapar nyer perut. Huuuu

Dah dah menyemak mukadimah hari ni, Ampun yaaa. Semenjak baru daftar belajar laen ni, tup tup baru daftar 4 hari dah cuti pulak. Haish rezeki la gitu ye dok? Kolej perkembangan awal kanak kanak bukit merah tempat aku belajar. Ramai tak tahu, kenapa ? Korang tak pernah nak amek tahu la jawapannya. Ciss. Dah sah sah aku amek kos pendidikan awal kanak kanak. Takkan amek kos kulinari pulak -,-.. K tak lawak.

Em, memandangkan baru 4 hari daftar pastu cuti sebulan, so aku tak dapat nak explain more tempat aku belajar nih. Yang boleh aku bagitahu, tempat dia okey la, hotel yang dijadikan kolej. Cenggitu. Bilik hostel adalah bilik hotel ye anak anak. Jakun gila aku dalam bilik ada toilet, pantry, besor bilik besor besor.

Ape lagi ek, em kelas pon bilik hotel jugak, semua hotel! Lepastu dekat depan kolej ada clubhouse. Kalau korang tak mandi dari pagi sampai malam ke boleh lah pegi clubhouse tu mandi kolam, jangan risau pelajar kolej tak pyh bayar sebab nanti kolej bayarkan. Tulis nama je hahahaha. Eh, sana ade tempat makan no worries. Tapi aku tiap saat lapar -.-








Atas nih antara painting dekat dinding area kelas. Aku malas nak snap segala. Malas. Errrr. So far, in shaa Allah best. 


* Saje je nak update walaupun . Nanti nak cerita banyak pasal life dekat sini. Nanti tau

3 comments:

NOR AZIYATI Husin said...

Hye mawar..
Slm perkenalan..
Nnty rjin2 ye update tntg tmpt awk bljar tue..dr segi pembelajaran,pengangkutan n lain2..sbb mcm nk pertimbangkan stdy kt c tue..tq..gudluck;)

Anonymous said...

Menarik:-)

Ain New said...

Kolej ni diiktiraf x oleh kerajaan?

.: ENTRY LAIN :.