Friday, May 30, 2014

Tema Blog Hello Kitty (short updated)

Assalamualaikum ^^




Just a short update. Omagadd. Comelnya tengok blog sendiri. Hehe. Alhamdulillah, disebabkan join segmen ni. Blog aku da bertukar jadi comel ya amat amat. Dah bersyukur sangat da ni. Thanks again fifi buatkan blog akak comel camni. Walaupun songeh akak ni banyak jugak. Hoho

Ya, aku memang minat giler hello kitty. Aku rasa start masuk belajar dulu entah camane naluri aku terus melampau dekat hello kitty. Stress pulak aku, kang ingat aku kanak kanak pulak. Hello, tak semestinya kanak kanak je minat, aku ni dah pangkat mak budak pon minat. Haha melampau kan? 

Errrrrr kisah pulak ? kikikiki. Bukan setakat tema blog je , wallpaper laptop, laptop, kasut, bantal, make up box, tabung, wall sticker. Yang lain semua pink. Haih layankan jela labu. 

Penutup. Kalau nak blog omey omey macam aku aku bermohon supaya korang usha dulu blog fifi. Dah berkenan ape lagi, gunakan lah khidmat beliau. Sebab dia ada buat khidmat  full blog edited. Dah macam khidmat masyarakat pulak ish.  Harga amat berpatutan tau. Yeaaa suka tak? 

Dah, tunggu ape lagi tu? 





4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

comelnyee..suka &_&

nuna said...

http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html


JOM JOIN SAYA. DPT SKIRT FREE TAU!

nuna said...

http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/08/3rd-giveaway-pinafore-skirt.html

skirt free!! jom join!

Nur Arifa said...

comelnye blog...thnks 4 info pasl blog editting tu k ...

.: ENTRY LAIN :.