Thursday, February 9, 2012

Lyssa Faizureen Datang Blog Saya ???

Assalamualaikum ^^

Lalalalalalla, pewitttt... Ceh, ape peewwiiiitttt ??? Nak kene gigit ??? -.- Lucahkah aku ??? Haha, banyak betoi tanda soal macam tajuk kat atas niy jugak... Ish ish, tapi niy dah bukan tanda soal dah niy, niy dah jadi kenyataan lah ! ! Lyssa Faizureen datang singgah dkat blog aku !!! Wow ! ! Korang ta kenal e]memnag nak kene penyakit sembelit la tuh.. Haha...Gumbira bebeno rase nyerrr.... Yelah ! Dulu aku baca entri orang jek yang lyssa datang blog diorang..... Dalam hati berkata, "Bilelah lyssa nak datang blog aku niy"=.=

Kali niy, aku plak nak buad entri ! Yeehaaaaa.... Aku pon ade lah ! Haha #dengki..... Eksaited beb ! ! Inspirasi kot lyssa niy... Segala tutorial dan macam macam lah aku ikut tuto dea... Bermakna ke tak ??? >.<...  Kalau korang tak percaya meh aku nak tunjuk buktinyer lyssa datang sini ! Pandang bawah....

------------------------
-------------
-------
-

Jeng jeng jeng...........



Nampak tak yang aku bulatkan tu ???? Lalalallalal percaya tak percaya tak ??? :P..... Jum pegi blog Lyssa Faizureen usha  entri baru dea....

#To lyssa : timekaseh sudi datang blog niy ye... Sukenyerrrrrrrrr ^^

2 comments:

Lyssa Faizureen said...

HEHE . Amboihh dia .. Dia sukaa ke ? huuh . by the way, thanks untuk entry ini jugakk .. ;p

Maliha ♥ said...

@Lyssa Faizureen:
ngeee~... suke lah ! sbagai idola gitu...bukan suke yg gitu gitu, mara mr pritt nty :D.. ngeh3

.: ENTRY LAIN :.