Friday, June 8, 2012

Rantai Tangan Ibarat Cokulat

Assalamualaikum ^^

Fuuuhhhhhh berhabuknyer blog saya niy ! Dah berkurun tak jenguk jenguk blog niy . Hampir sebulan ! Pehhhh. Peninggalan yang sangat lame oleh saya terhadap blog . Haha, tak penah selame niy rasenyer. Last entry 10 May 2012. Ish ish. 

So, penurunan pembace yang sangat mendadak berlaku terhadap blog niy. Sedih ibarat periuk belanga dah ! 

Al maklumlah terlalu sibuk mengalahkan perdana menteri dah saye niy. Mana taknya. Selama duduk rumah jek niy asek berjalan jek kejenyer. Lepas tu dengan broadband yang tdak berbayar bayar menyebabkan saye menjadi tensen menunggu untuk on blog dan sebagainyer. 

Tapi tapi. Now, dah boleh menaip entry kat blog usang niy. Weeeee~ even idea tak muncul dalam palehotak niy. Tapi i try ! Huhu.

Ehhhh, Panjang lebor plak saye menaip niy. Actually saye berase amat pelik dengan sorang budak kecik niy. Aish, comel sangat ! Jiran punyer budak jagaan. Haha. Baru setaun asenyer umur dea. Lelaki. Nama dea Raja Izzudin. Uhukuhuk dea keturunan raja kuala kangsar. Huuuuu T_T...


Haha comel kan ? Kalo dea gelak sumpah hensem ! Ehem ehem, terase nak bercinta dengan budak niy suatu hari nanti, Haha


Haaaa. Niy yang membuadkan saye ase pelik ngan dea niy. Dea sanggup bersusah payah duduk mengadap rantai tangan saye ! Haish. Seap pegi isap rantai tu. Ya Allah. Geli ! Hahaha . Basah rantai den.

Agaknyer rantai tangan tu ade rope cokulat cadbury kot. Sedapnyerrrrrrr ~

#Nak sambung membalas lawatan ke blog mereka mereka. Babai salam jumaat :)

4 comments:

Miftahul Raudhah said...

HIhikkk,omeinyaaa diaa <3

Maliha ♥ said...

@Miftahul Raudhah

comey comey >.<

mirul aar said...

magadd ! ensem macam kite lahh. :P muahahahaha

Maliha ♥ said...

@mirul aar

hahahahhahahahahahahhahaha. adoi

.: ENTRY LAIN :.